Наша надія на Бога

Наша надія на Бога

Підсумковий новорічний вечір з телеканалом «Надія»

Рік, що минає, змінив звичне життя українців докорінно. Він був дуже складним для нашої країни. Але навіть в скрутні часи, коли маємо багато питань, наша надія  на Бога.

До 31 грудня команда телеканалу «Надія» підготувала підсумкову новорічну програму. Спільно зі своїми улюбленими телеглядачами ми бажаємо провести вечір досвідів, підтримки, благословінь, спілкування, молитви. Разом хочемо згадати за що ми вдячні, ділитись враженнями та свіжими думками.

Ведучі телеканалу цитуватимуть біблійні вірші, що надихали їх протягом цього року. Гості вечора ділитимуться подробицями важливих подій, які відбулися з ними цьогоріч. Ми почуємо як це вплинуло на них. А також про те, що іноді саме в найскладніші роки приймаються найважливіші рішення, які змінюють все назавжди. Ви дізнаєтесь багато цікавого про діяльність волонтерів. Не лише про буденні труднощі, але й про те, як вони ризикують своїми життями аби допомагати людям.

Серед гостей вечора ви побачите директора медіагрупи «Надія» Максима Крупського, який розповість про благословіння та Божу охорону команди телеканалу, а також поділиться особистими думками та переживаннями.

Однією зі складових програми буде духовна частина – невелика проповідь від пастора Ігоря Корещука.

Для гарного настрою для вас підготували різноманітну музичну програму, яка нікого не залишить байдужим.

Отже, запрошуємо всіх на новорічний вечір подяки та підтримки на телеканалі «Надія»!

Чекаємо на вас 31 грудня о 22:00!

Буде багато цікавого!

На веб-сайті Hope.UA ми використовуємо файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам'ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Політика конфіденційності