«Ісус – єдина надія» – телепрограма, що відкриває Христа як універсальне рішення та відповідь на всі людські проблеми та потреби

«Ісус – єдина надія» – телепрограма, що відкриває Христа як універсальне рішення та відповідь на всі людські проблеми та потреби

З 25 листопада на телеканалі «Надія» починається новий проєкт «Ісус – єдина надія», який буде складатися з 12 серій-телезустрічей за участю одного з найвідоміших проповідників сучасності, пастора, євангеліста, письменника та телеведучого з Південної Америки Алехандро Буйона.

Алехандро Буйон – 75-річний пастор, який мешкає в Бразилії. В перші роки служіння він проповідував корінним племенам в глибинних джунглях Перу, завойовуючи нові місця, куди Євангеліє ще не прийшло, місця, в яких деякі пастори засновували церкви ціною свого життя. Протягом 40 років у складі Південноамериканського дивізіону адвентистів сьомого дня пастор Буйон подорожував та проповідував у таких країнах як Бразилія, Перу, Болівія, Еквадор, Чилі, Уругвай, Парагвай та Аргентина. Якщо на початку свого служіння Богу Алехандро займався євангелізмом у наметах з відносно невеликою кількістю присутніх слухачів, то згодом його проповідування почало збирати величезні стадіони з більш ніж 100000 аудиторією на всіх п’яти континентах.

Пастор Буйон є автором більше ніж 50 книг. Його праці публікувались іспанською, португальською, українською, англійською та іншими мовами. Деякі з його публікацій виходили багатомільйонними тиражами та розходились по всьому світу. Буйон продовжує писати та на цей час працює над написанням чотирьох наступних книг одночасно.

Алехандро Буйон є прикладом, що надихає та мотивує, для кожного християнина, адже, отримавши всесвітню відомість та визнання, він не втратив такої чесноти, як щира скромність. Сам Алехандро каже так: «Бог покликав мене на служіння, я є лише інструментом і слугою в руках Божих». Нещодавно проведена Буйоном онлайн компанія з Мексики за підрахунками охопила близько мільйона людей. При цьому він полюбляє проповідувати в маленьких церквах із 15-20 слухачами. Та навіть одна людина, що слухає проповідь Євангелія, вже є цілком прийнятною паствою для того, щоб він проповідував з великою радістю. Відчувши те, що новітні технології є ефективним інструментом, який дозволяє досягнути значно більшої кількості людей, ніж можливо досягнути фізично, пастор Буйон зробив проповідування за допомогою засобів масової інформації справою свого життя. На цей час на своїй сторінці в YouTube він має майже 1,5 мільйона підписників.

Під час анонсованих телезустрічей пастор Буйон ділитиметься досвідом абсолютно різних людей – як праведників, так і грішників, як атеїстів, так і вірян. Серед героїв його розповідей є люди абсолютно різних професій, поглядів, з різними життєвими ситуаціями: інженери, військові, збирачі податків, професори, діти батьків-мільйонерів, люди з невиліковними хворобами, люди, які пережили корабельну катастрофу, засуджені до довічного ув’язнення, грабіжники, шахраї, злочинці, люди, які відчувають себе загубленими, зі зламаним життям, зруйнованим життям, з проблемами великими та маленькими. Всіх їх єднає те, що коли вони звернулися до Ісуса зі своїми зруйнованими життями він доторкнувся до них і Божий дотик врятував ці життя. Також Буйон ділитиметься і своїм власним досвідом, розповість про те, як під час проповіді бандити погрожували йому револьвером, про те, як на євангельському зібранні жінка, що була одержима дияволом, жбурнула у нього величезну лавку з цільного дерева і ледве не вбила, але Ісус врятував його. На цьому телепроєкті пастор Буйон відкриватиме чудову особистість Ісуса як вирішення та відповідь на всі людські проблеми та потреби, як Спасителя та порятунок, якого потребує кожна людина, навчить як розвинути спілкування з Богом та як отримувати від цього спілкування насолоду, а також переконає що Ісус є реальним.

Телепрограма «Ісус – єдина надія» буде корисною та зацікавить як вірян, так і атеїстів, а також людей, які, як Адам і Єва після гріхопадіння, ховаються від Христа серед уявних дерев. Приєднуйтесь до перегляду кожної серії програми, яка транслюватиметься на телеканалі «Надія» з 25 листопада по 18 грудня щоп’ятниці, суботи та неділі о 19:00.

На веб-сайті Hope.UA ми використовуємо файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам'ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Політика конфіденційності